Останні новини

Названі продукти, які небезпечно їсти при COVID-19

Коли лікуєшся від вірусних інфекцій, то харчування разом з водою є важливим аспектом. Однак воно повинно бути таким, яке не шкодить вашому організму. Утім при коронавірусній інфекції дуже важливо пити багато води.

Про це повідомляє GreenPost.

Терапевт Пилип Кузьменко розповів, що вживання солоної їжі може бути небезпечним при COVID-19. Тому такі продукти, наприклад, як соління, треба вживати лише у невеликих порціях. Це пов’язано з тим, що солона їжа сприяє загущенню крові. Небезпека полягає у тому, що теж саме робить коронавірусна інфекція. У результаті це може привести до тромбоутворення, інфаркту чи інсульту.

При протіканні хвороби треба дотримуватися водно-сольового балансу. Оскільки організм не повинен відчувати нестачу вологи та страждати від надлишку солі. Крім вищезазначеної їжі треба відмовитися від вживання алкоголю. 

Натомість краще додати у свій раціон вівсянку, манку, мед, згущене молоко, фруктові пюре, консервовані та звичайні фрукти, а ще звичайні. Також треба їсти ягоди, морозиво, шоколад й варення. За словами українського лікаря Євгена Комаровського, крім звичайної води треба пити більше солодких напоїв, таких як:

  • кока-кола;
  • компоти;
  • соки;
  • квас;
  • солодкий чай.

Нагадаємо:

Вийти в ефір
04.12